Tým plán
Tým plán je součástí Premium úrovně a umožňuje vám pozvat všechny členy vašeho týmu do vašeho plánu a být fakturováni pouze na vašem účtu. Vaši kolegové nebudou muset přidat platební kartu ani mít vlastní předplatné, aby měli přístup k Premium funkcím.
Ceny Premium plánu si můžete prohlédnout na naší stránce s cenami.
Pozvání členů týmu do vašeho plánu
Section titled “Pozvání členů týmu do vašeho plánu”Chcete-li pozvat kolegy do vašeho plánu, přejděte na stránku Tým účtu, který spravuje předplatné týmu (dostupné také z nabídky účtu a z tlačítka “Spravovat tým” na vaší stránce předplatného).
Zde můžete upravit počet míst v plánu a pozvat své kolegy zadáním jejich e-mailových adres.
Vaši kolegové se pak jednoduše přihlásí do TasksBoard pomocí stejné e-mailové adresy, kterou jste zadali, a automaticky budou mít přístup ke všem Premium funkcím! Mějte na paměti, že se kolega musí do TasksBoard přihlásit alespoň jednou, než mu budete moci přiřadit místo.
Jak funguje fakturace při přidávání členů týmu?
Section titled “Jak funguje fakturace při přidávání členů týmu?”Při přidávání členů týmu do vašeho plánu obdržíte okamžitou nabídku. Uvidíte přesně, kolik vám bude účtováno okamžitě a kolik bude váš plán stát v příštím fakturačním cyklu.
Když přidáte člena do vašeho plánu, bude vám okamžitě účtován nový počet uživatelů za zbývající dobu vašeho plánu a bude vám odečtena částka, kterou nebudete používat v aktuálním plánu.
Například, pokud spustíte Tým plán pouze pro jednoho uživatele a pak, 8 měsíců později, přidáte dalšího uživatele: bude vám okamžitě účtován plán pro 2 uživatele na zbývajících 4 měsíců (12 měsíců - 8 měsíců) vašeho předplatného minus 4 měsíce, které nebudete používat v původním předplatném. To efektivně znamená, že vám bude okamžitě účtováno pouze za 4 měsíce (zbývající období vašeho plánu) pro jednoho dalšího uživatele, kterého jste právě přidali.
Jak funguje fakturace při odebírání členů týmu?
Section titled “Jak funguje fakturace při odebírání členů týmu?”Když odeberete členy týmu z vašeho plánu, váš účet bude připsán částkou odpovídající času, který nebudou odebíraní uživatelé používat.
Například, pokud máte 2 uživatele v Tým plánu a odeberete jednoho uživatele po 8 měsících, bude vám na zůstatek vašeho účtu okamžitě připsáno za zbývajících 4 měsíců ročního plánu pro jednoho uživatele.
Zůstatek vašeho účtu bude poté automaticky odečten z jakéhokoli budoucího faktury.