Přiřazení úkolu
Sdílení seznamů Zjistěte, jak sdílet seznam se spolupracovníky
Postup přiřazení úkolu:
- Otevřete úkol ve sdíleném seznamu kliknutím na něj.
- V panelu podrobností úkolu klikněte na tlačítko “Přidat řešitele” (ikona osoby).
- Zobrazí se rozevírací seznam všech spolupracovníků, kteří mají ke sdílenému seznamu přístup. Klikněte na spolupracovníka, kterému chcete úkol přiřadit.
Úkol si můžete přiřadit sami sobě a u jednoho úkolu může být i více řešitelů. Přiřazení uživatelé uvidí u úkolu ikonu svého profilu.

Úkoly přiřazené z Dokumentů Google
Section titled “Úkoly přiřazené z Dokumentů Google” Úkoly přiřazené z Dokumentů a Chatu Kde se zobrazují přiřazené úkoly a jak je přesunout do správného seznamu
Úkol přiřazený někomu uvnitř Dokumentu Google (nebo v prostoru Google Chat) je specifický: Google jej označí jako přiřazený úkol, udržuje informace o přiřazení jako pouze pro čtení a neumožňuje u takového úkolu přidávat poznámky – jde o omezení rozhraní Google Tasks API, které služba TasksBoard nemůže ovlivnit.
Když je takový úkol přesunut do sdíleného seznamu, TasksBoard automaticky zobrazí všem na nástěnce původního řešitele z dokumentu a řešitelé přidaní v TasksBoardu se mezi spolupracovníky běžně synchronizují.