Úkoly přiřazené z Dokumentů a Chatu
Když vám někdo přiřadí úkol v rámci Dokumentu Google (pomocí zaškrtávacího políčka a určením řešitele) nebo v prostoru Google Chat, Google vytvoří tento úkol ve vašem účtu Google Tasks – a ten se automaticky zobrazí v TasksBoard.
Přiřazené úkoly se vždy ukládají do výchozího seznamu
Section titled “Přiřazené úkoly se vždy ukládají do výchozího seznamu”Google tyto úkoly vždy umisťuje do vašeho výchozího seznamu („Moje úkoly“) na nástěnce, která jej obsahuje. Toto je standardní chování služby Google – popsané v nápovědě Google Tasks: ani vy, ani TasksBoard nemůžete v okamžiku přiřazení vybrat jiný cílový seznam.
Přesunutí úkolu do správného seznamu ručně
Section titled “Přesunutí úkolu do správného seznamu ručně”Chcete-li si přiřazené úkoly na svých nástěnkách uspořádat, přesuňte je do seznamu, kam patří:
- Najděte úkol ve svém výchozím seznamu „Moje úkoly“.
- Přetáhněte jej myší do požadovaného seznamu – nebo úkol otevřete a použijte možnost „Přesunout do“ pro výběr seznamu, včetně sdíleného seznamu na jiné nástěnce.
Úkol zůstane propojen s původním dokumentem nebo prostorem v Chatu: u úkolu uvidíte štítek, kterým jej otevřete přímo tam, kde byl přiřazen.