Plan zespołowy
Plan zespołowy jest częścią warstwy Premium i umożliwia zaproszenie wszystkich członków zespołu do swojego planu i rozliczanie się tylko na swoim koncie. Twoi współpracownicy nie będą musieli dodawać karty kredytowej ani posiadać własnej subskrypcji, aby mieć dostęp do Premium.
Ceny planu Premium możesz zobaczyć na naszej stronie cennika.
Zaproś członków zespołu do swojego planu
Dział zatytułowany „Zaproś członków zespołu do swojego planu”Aby zaprosić współpracowników do swojego planu, przejdź na stronę zespołu konta, które kontroluje subskrypcję zespołu (dostępną również z menu konta i przycisku „Zarządzaj zespołem” na stronie subskrypcji).
Tam możesz dostosować liczbę stanowisk w swoim planie i zaprosić współpracowników, wpisując ich adresy e-mail.
Twoi współpracownicy będą musieli po prostu zalogować się w TasksBoard przy użyciu tego samego adresu e-mail, który podałeś, i automatycznie będą mieć dostęp do wszystkich funkcji Premium! Pamiętaj, że współpracownik musi zalogować się do TasksBoard co najmniej raz, zanim będziesz mógł przydzielić mu stanowisko.
Jak działa rozliczanie przy dodawaniu członków zespołu?
Dział zatytułowany „Jak działa rozliczanie przy dodawaniu członków zespołu?”Otrzymasz natychmiastową wycenę po dodaniu członków zespołu do swojego planu. Zobaczysz dokładnie, ile zostaniesz obciążony natychmiast i ile będzie kosztować Twój plan w następnym cyklu rozliczeniowym.
Po dodaniu członka do planu zostaniesz obciążony natychmiast za nową liczbę użytkowników za pozostały czas trwania planu i zostanie odjęta kwota, którą nie będziesz używać w swoim obecnym planie.
Na przykład, jeśli zaczniesz plan zespołowy dla jednego użytkownika, a następnie, 8 miesięcy później, dodasz kolejnego użytkownika: zostaniesz obciążony natychmiast za 2 użytkowników przez pozostałe 4 miesiące (12 miesięcy - 8 miesięcy) subskrypcji minus 4 miesiące, które nie będziesz używać w swojej pierwotnej subskrypcji. To skutecznie oznacza, że zostaniesz obciążony natychmiast tylko za 4 miesiące (pozostały okres Twojego planu) za jednego dodatkowego użytkownika, którego właśnie dodałeś.
Jak działa rozliczanie przy usuwaniu członków zespołu?
Dział zatytułowany „Jak działa rozliczanie przy usuwaniu członków zespołu?”Po usunięciu członków zespołu z planu Twoje konto zostaje uznane kwotą odpowiadającą czasowi, który nie będzie używany przez usuniętych użytkowników.
Na przykład, jeśli masz 2 użytkowników w planie zespołowym i usuniesz jednego użytkownika po 8 miesiącach, Twoje konto zostanie natychmiast uznane za pozostałe 4 miesiące rocznego planu dla jednego użytkownika.
Saldo Twojego konta będzie następnie automatycznie odliczane z każdej przyszłej faktury.