Team plan
Το Team plan είναι μέρος του Premium tier και σας επιτρέπει να προσκαλέσετε όλα τα μέλη της ομάδας σας στο plan σας και να χρεωθείτε μόνο στο λογαριασμό σας. Οι συνάδελφοί σας δεν θα χρειαστεί να προσθέσουν κάρτα πίστωσης ή να έχουν τη δική τους συνδρομή για να είναι premium.
Μπορείτε να δείτε την τιμολόγηση του Premium plan στη σελίδα Pricing.
Προσκαλέστε μέλη της ομάδας στο plan σας
Ενότητα με τίτλο «Προσκαλέστε μέλη της ομάδας στο plan σας»Για να προσκαλέσετε συναδέλφους στο plan σας, μεταβείτε στη σελίδα Team του λογαριασμού που ελέγχει τη συνδρομή της ομάδας (προσβάσιμη επίσης από το μενού λογαριασμού και από το κουμπί “Manage team” στη σελίδα subscription).
Εκεί μπορείτε να προσαρμόσετε τον αριθμό των θέσεων στο plan σας και να προσκαλέσετε τους συναδέλφους σας εισάγοντας τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.
Οι συνάδελφοί σας θα πρέπει απλώς να συνδεθούν στο TasksBoard χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καθορίσατε και θα έχουν αυτόματα πρόσβαση σε όλες τις Premium λειτουργίες! Σημειώστε ότι ένας συνάδελφος πρέπει να έχει συνδεθεί στο TasksBoard τουλάχιστον μία φορά πριν να του ανατεθεί μια θέση.
Πώς λειτουργεί η τιμολόγηση κατά την προσθήκη μελών της ομάδας;
Ενότητα με τίτλο «Πώς λειτουργεί η τιμολόγηση κατά την προσθήκη μελών της ομάδας;»Θα λάβετε ένα άμεσο προσφορά κατά την προσθήκη μελών της ομάδας στο plan σας. Θα δείτε ακριβώς πόσο θα χρεωθείτε αμέσως και πόσο θα κοστίσει το plan σας στον επόμενο κύκλο χρέωσης.
Όταν προσθέτετε ένα μέλος στο plan σας, θα χρεωθείτε αμέσως για το νέο ποσό χρηστών για τον υπόλοιπο χρόνο του plan σας και θα αφαιρεθεί το ποσό που δεν θα χρησιμοποιήσετε στο τρέχον plan σας.
Για παράδειγμα, εάν ξεκινήσετε ένα Team plan για έναν χρήστη μόνο και στη συνέχεια, 8 μήνες αργότερα, προσθέσετε έναν άλλο χρήστη: θα χρεωθείτε αμέσως για 2 χρήστες για τους υπόλοιπους 4 μήνες (12 μήνες - 8 μήνες) της συνδρομής σας μείον τους 4 μήνες που δεν θα χρησιμοποιήσετε στην αρχική συνδρομή σας. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι χρεώνεστε αμέσως μόνο για 4 μήνες (η υπόλοιπη περίοδος του plan σας) για τον έναν επιπλέον χρήστη που μόλις προσθέσατε.
Πώς λειτουργεί η τιμολόγηση κατά την αφαίρεση μελών της ομάδας;
Ενότητα με τίτλο «Πώς λειτουργεί η τιμολόγηση κατά την αφαίρεση μελών της ομάδας;»Όταν αφαιρείτε μέλη της ομάδας από το plan σας, ο λογαριασμός σας πιστώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στον χρόνο που δεν θα χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες που αφαιρέθηκαν από το plan σας.
Για παράδειγμα, εάν έχετε 2 χρήστες στο Team plan σας και αφαιρέσετε έναν χρήστη μετά από 8 μήνες, θα πιστωθείτε αμέσως στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας για τους υπόλοιπους 4 μήνες του ετήσιου plan σας για έναν χρήστη.
Το υπόλοιπο του λογαριασμού σας θα αφαιρεθεί αυτόματα από οποιοδήποτε μελλοντικό τιμολόγιο.