Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταφορά εργασιών σε άλλο λογαριασμό

Μπορείτε να αντιγράψετε όλες τις λίστες Google Tasks και τις εργασίες σας από τον λογαριασμό με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι σε άλλο λογαριασμό Google, για παράδειγμα από έναν προσωπικό λογαριασμό Gmail σε έναν λογαριασμό εργασίας.

  1. Συνδεθείτε στο TasksBoard με τον λογαριασμό που διαθέτει αυτήν τη στιγμή τις εργασίες σας.
  2. Κάντε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Account settings”.

Το παράθυρο Account settings με την επιλογή "Transfer tasks to another account" 3. Δίπλα στο “Transfer tasks to another account”, κάντε κλικ στο “Transfer”. 4. Κάντε κλικ στο “Connect target account”. Το Google σας ζητά να επιλέξετε έναν λογαριασμό: επιλέξτε τον λογαριασμό στον οποίο θέλετε να αντιγράψετε τις εργασίες σας και επιτρέψτε στο TasksBoard να έχει πρόσβαση στο Google Tasks του.

Το παράθυρο "Migrate to another account" με το κουμπί "Connect target account" 5. Πίσω στο TasksBoard, βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός προορισμού που εμφανίζεται είναι ο σωστός, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Start migration”. 6. Κρατήστε την καρτέλα ανοιχτή ενώ εκτελείται η γραμμή προόδου. Όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά, το TasksBoard σας ενημερώνει πόσες λίστες και εργασίες αντιγράφηκαν.

Για να δείτε τις εργασίες σας στον άλλο λογαριασμό, κάντε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας, επιλέξτε “Switch account” και συνδεθείτε με τον λογαριασμό προορισμού.

Κάθε λίστα εργασιών του λογαριασμού σας αντιγράφεται στον λογαριασμό προορισμού, συμπεριλαμβανομένων:

  • Των τίτλων της λίστας
  • Όλων των εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των ολοκληρωμένων εργασιών
  • Υποεργασιών, κάτω από την εργασία γονέα τους
  • Σημειώσεων εργασιών και ημερομηνιών λήξης
  • Της σειράς των εργασιών σας
  • Ετικετών, αναθέσεων και συνημμένων αρχείων, τα οποία το TasksBoard αποθηκεύει στις σημειώσεις της εργασίας

Ο τρέχων λογαριασμός σας παραμένει ανέπαφος: τίποτα δεν μετακινείται ή διαγράφεται, η μεταφορά δημιουργεί μόνο ένα αντίγραφο.

Οι αντιγραμμένες λίστες προστίθενται δίπλα στις λίστες που υπάρχουν ήδη στον λογαριασμό προορισμού. Δεν συγχωνεύονται, επομένως εάν και οι δύο λογαριασμοί έχουν μια λίστα “My Tasks”, ο λογαριασμός προορισμού θα εμφανίσει δύο λίστες “My Tasks”.

  • Διαγραμμένες εργασίες
  • Πίνακες και χρώματα λίστας: αποθηκεύονται στον λογαριασμό TasksBoard σας, όχι στο Google Tasks. Οι αντιγραμμένες λίστες εμφανίζονται στον Main Board του λογαριασμού προορισμού.
  • Κοινοποίηση: τα αντίγραφα των κοινοποιημένων λιστών σας δεν κοινοποιούνται με κανέναν. Κοινοποιήστε τις ξανά από τον λογαριασμό προορισμού.

Κοινοποίηση λιστών

Η σύνδεση με τον λογαριασμό προορισμού ισχύει μόνο για περιορισμένο χρόνο και η μεταφορά σταματά εάν κλείσετε την καρτέλα. Εάν σταματήσει ή αποτύχει, οι λίστες που ήδη αντιγράφηκαν παραμένουν στον λογαριασμό προορισμού.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μεταφορά ξανά, αλλά οι λίστες που ήδη αντιγράφηκαν θα αντιγραφούν δεύτερη φορά. Διαγράψτε τις διπλές λίστες από τον λογαριασμό προορισμού πριν ή μετά την επανάληψη.

Εάν το TasksBoard σας ενημερώσει ότι η σύνδεση με τον λογαριασμό προορισμού έληξε, κάντε κλικ στο “Connect target account” ξανά και επανεκκινήστε τη μεταφορά.

Το TasksBoard χρησιμοποιεί την πρόσβαση στον λογαριασμό προορισμού μόνο για να δημιουργήσει τις λίστες και τις εργασίες σας κατά τη μεταφορά. Η πρόσβαση δεν αποθηκεύεται: μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, το TasksBoard δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό προορισμού εκτός εάν συνδεθείτε με αυτόν.