İçeriğe geç

Team planı

Team planı Premium katmanının bir parçasıdır ve tüm takım üyelerinizi planınıza davet etmenizi ve faturanın yalnızca hesabınıza kesilmesini sağlar. Takım üyelerinizin kredi kartı eklemesi veya kendi aboneliğine sahip olması gerekmez.

Premium plan fiyatlandırmasını Fiyatlandırma sayfamızda görebilirsiniz.

Takım üyelerini planınıza davet etmek için, takım aboneliğini kontrol eden hesabın Team sayfasına gidin (hesap menüsünden ve abonelik sayfanızdaki “Takımı Yönet” düğmesinden de erişilebilir).

Burada planınızdaki koltuk sayısını ayarlayabilir ve takım üyelerinizin e-posta adreslerini girerek onları davet edebilirsiniz.

Takım üyeleriniz daha sonra belirttiğiniz e-posta adresiyle TasksBoard’da oturum açacak ve otomatik olarak tüm Premium özelliklerine erişim sağlayacaktır! Bir takım üyesine koltuk atayabilmek için önce en az bir kez TasksBoard’da oturum açmış olması gerektiğini unutmayın.

Takım üyeleri eklerken faturalama nasıl çalışır?

Section titled “Takım üyeleri eklerken faturalama nasıl çalışır?”

Takım üyeleri eklediğinizde anında bir teklif alırsınız. Tam olarak ne kadar ücretlendirileceksinizi ve planınızın bir sonraki fatura döngüsünde size ne kadar mal olacağını göreceksiniz.

Planınıza bir üye eklediğinizde, planınızın kalan süresi için yeni kullanıcı sayısı için anında ücretlendirilirsiniz ve mevcut planınızda kullanmayacağınız tutar düşülür.

Örneğin, bir Team planını yalnızca bir kullanıcı için başlatırsanız ve 8 ay sonra başka bir kullanıcı eklerseniz: aboneliğinizin kalan 4 ayı (12 ay - 8 ay) için 2 kullanıcı için anında ücretlendirilirsiniz, eksi orijinal aboneliğinizde kullanmayacağınız 4 ay. Bu, yeni eklediğiniz bir ek kullanıcı için planınızın kalan süresi olan yalnızca 4 ay için anında ücretlendirildiğiniz anlamına gelir.

Takım üyeleri kaldırırken faturalama nasıl çalışır?

Section titled “Takım üyeleri kaldırırken faturalama nasıl çalışır?”

Takım üyelerini planınızdan kaldırdığınızda, hesabınıza planınızdan kaldırılan kullanıcılar tarafından kullanılmayacak süreye karşılık gelen tutar kredi olarak yatırılır.

Örneğin, Team planınızda 2 kullanıcınız varsa ve 8 ay sonra bir kullanıcıyı kaldırırsanız: yıllık planınızın kalan 4 ayı için bir kullanıcı için hesap bakiyenize anında kredi verilir.

Hesap bakiyeniz daha sonra gelecekteki tüm faturalardan otomatik olarak düşülür.