Team plan
Het Team plan maakt deel uit van de Premium tier en stelt je in staat om al je teamleden uit te nodigen op je plan en alleen op je eigen account gefactureerd te worden. Je teamleden hoeven geen creditcard toe te voegen of hun eigen abonnement te hebben om premium te zijn.
Je kunt de prijzen van het Premium plan zien op onze Pricing page.
Teamleden uitnodigen voor je plan
Section titled “Teamleden uitnodigen voor je plan”Om teamleden uit te nodigen voor je plan, ga je naar de Team page van het account dat het teamabonnement beheert (ook bereikbaar via het accountmenu en via de knop “Manage team” op je subscription page).
Daar kun je het aantal seats op je plan aanpassen en je teamleden uitnodigen door hun e-mailadressen in te voeren.
Je teamleden hoeven dan alleen maar in te loggen op TasksBoard met hetzelfde e-mailadres dat je hebt opgegeven en hebben automatisch toegang tot alle Premium functies! Let op: een teamlid moet minstens één keer ingelogd zijn op TasksBoard voordat je hem of haar een seat kunt toewijzen.
Hoe werkt de facturering wanneer je teamleden toevoegt?
Section titled “Hoe werkt de facturering wanneer je teamleden toevoegt?”Je krijgt een direct offerte wanneer je teamleden aan je plan toevoegt. Je ziet precies hoeveel je onmiddellijk in rekening wordt gebracht en hoeveel je plan je op de volgende factureringscyclus kost.
Wanneer je een lid aan je plan toevoegt, wordt je onmiddellijk gefactureerd voor het nieuwe aantal gebruikers voor de resterende tijd op je plan en wordt het bedrag dat je niet gebruikt op je huidige plan in mindering gebracht.
Als voorbeeld: als je een Team plan start voor slechts één gebruiker en voegt 8 maanden later nog een gebruiker toe, wordt je onmiddellijk gefactureerd voor 2 gebruikers voor de resterende 4 maanden (12 maanden - 8 maanden) van je abonnement minus de 4 maanden die je niet gebruikt op je originele abonnement. Dit betekent effectief dat je onmiddellijk alleen voor 4 maanden (de resterende periode op je plan) voor de ene extra gebruiker die je zojuist hebt toegevoegd, in rekening wordt gebracht.
Hoe werkt de facturering wanneer je teamleden verwijdert?
Section titled “Hoe werkt de facturering wanneer je teamleden verwijdert?”Wanneer je teamleden van je plan verwijdert, wordt je account gecrediteerd met het bedrag dat overeenkomt met de tijd die niet gebruikt wordt door de verwijderde gebruikers.
Als voorbeeld: als je 2 gebruikers op je Team plan hebt en na 8 maanden één gebruiker verwijdert, wordt je account onmiddellijk gecrediteerd voor de resterende 4 maanden van je jaarlijkse plan voor één gebruiker.
Je accountsaldo wordt vervolgens automatisch in mindering gebracht op toekomstige facturen.