דלגו לתוכן

העברת משימות לחשבון אחר

ניתן להעתיק את כל רשימות Google Tasks והמשימות שלך מהחשבון שאתה מחובר אליו לחשבון Google אחר, לדוגמה מחשבון Gmail אישי לחשבון עבודה.

  1. היכנס ל-TasksBoard עם החשבון שלך שמחזיק כרגע את המשימות שלך.
  2. לחץ על תמונת הפרופיל שלך בפינה הימנית העליונה ובחר “Account settings”.

חלון Account settings עם האפשרות "Transfer tasks to another account" 3. ליד “Transfer tasks to another account”, לחץ על “Transfer”. 4. לחץ על “Connect target account”. Google מבקש ממך לבחור חשבון: בחר את החשבון שאליו אתה רוצה להעתיק את המשימות שלך והרשה ל-TasksBoard לגשת ל-Google Tasks שלו.

דיאלוג "Migrate to another account" עם הכפתור "Connect target account" 5. חזרה ב-TasksBoard, בדוק שהחשבון היעד המוצג הוא הנכון, ואז לחץ על “Start migration”. 6. שמור את הכרטיסייה פתוחה בזמן שסרגל ההתקדמות פועל. כאשר ההעברה הושלמה, TasksBoard יודיע לך כמה רשימות ומשימות הועתקו.

כדי לראות את המשימות שלך בחשבון האחר, לחץ על תמונת הפרופיל שלך, בחר “Switch account” והיכנס עם החשבון היעד.

כל רשימת משימות של החשבון שלך מועתקת לחשבון היעד, כולל:

  • כותרות הרשימה
  • כל המשימות, כולל משימות שהושלמו
  • משימות משנה, תחת משימת האב שלהן
  • הערות משימה ותאריכי יעד
  • הסדר של המשימות שלך
  • תוויות, מוקצים וקבצים מצורפים, שאותם TasksBoard שומר בהערות המשימה

החשבון הנוכחי שלך נשאר ללא שינוי: שום דבר לא מועבר או נמחק, ההעברה רק יוצרת עותק.

הרשימות המועתקות מתווספות ליד הרשימות שכבר קיימות בחשבון היעד. הן לא מתמזגות, כך שאם לשני החשבונות יש רשימת “My Tasks”, חשבון היעד יציג שתי רשימות “My Tasks”.

  • משימות שנמחקו
  • לוחות וצבעי רשימה: הם שמורים בחשבון TasksBoard שלך, לא ב-Google Tasks. הרשימות המועתקות מופיעות ב-Main Board של חשבון היעד.
  • שיתוף: העותקים של הרשימות המשותפות שלך לא משותפים עם אף אחד. שתף אותן שוב מחשבון היעד.

שיתוף רשימות

החיבור לחשבון היעד תקף רק לפרק זמן מוגבל, וההעברה עוצרת אם אתה סוגר את הכרטיסייה. אם היא עוצרת או נכשלת, הרשימות שכבר הועתקו נשארות בחשבון היעד.

ניתן להתחיל את ההעברה שוב, אך רשימות שכבר הועתקו יהיו מועתקות פעם שנייה. מחק את הרשימות הכפולות מחשבון היעד לפני או אחרי ניסיון חוזר.

אם TasksBoard מודיע לך שהחיבור לחשבון היעד פג תוקף, לחץ על “Connect target account” שוב והתחל את ההעברה מחדש.

TasksBoard משתמש בגישה לחשבון היעד רק כדי ליצור את הרשימות והמשימות שלך במהלך ההעברה. הגישה לא נשמרת: ברגע שההעברה הושלמה, TasksBoard לא יכול לגשת לחשבון היעד אלא אם אתה מחובר אליו.